Få styr på din personlige ledelsesstil med et lederkursus og en lederuddannelse

Kontakt os for flere oplysninger eller bestil en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe


(Alle tre felter skal udfyldes, ellers sender systemet ikke beskeden videre)

 
 
 
 

Netværk


Vi følger med i, hvad der sker på området og har tætte samarbejdspartnere, der dækker specielle områder, fx erhvervspsykologi, indkøb, værdiansættelse af virksomheder mm.

+30 års erfaring


Vi bruger den erfaring der er opbygget gennem de sidste 30 år, så du får den nyeste viden og bedste praksis på vore kurser.

lederuddannelse

Faglitteratur


Vi bruger vores egne bøger i undervisningen. Faglitteratur som der undervises i overalt i landet indenfor områderne ledelse, organisation, strategi, forandringsledelse og projektledelse.

Styrk din rolle som leder med et fysisk eller online ledelseskursus


Vil du udvikle dine lederkompetencer? Så er et lederkursus det helt rette for dig.

Uanset om du ønsker et kursus for nye ledere, et ledelseskommunikationskursus eller andet, så kan jeg tilbyde det.

Alle ledere er forskellige og derfor tror jeg ikke på, at et standard lederkursus virker. Tværtimod mener jeg, at det er nødvendigt med et individuelt og skræddersyet forløb, som er tilpasset den enkeltes behov.


Kurser i ledelse kan se ud på mange forskellige måder. Et lederkursus for nye ledere og et kursus for erfarne ledere har ofte ikke det samme indhold.


Inden jeg planlægger et kursus for ledere, tager jeg en fyldestgørende dialog med ledelsen og alle kursusdeltagere. Det giver mig nemlig mulighed for at analysere virksomheden og deltagerne, så jeg kan skræddersy kurset efter netop jeres behov.


Kursets indhold er vigtigt – og udførelsen er alfa og omega. For at alle får mest muligt ud af mit kursus, fokuserer jeg ydermere på rammerne og metoden. Mine kurser kan foregå både fysisk og online samt på dansk eller engelsk.

Det kan du få ud af dit teamleder kursus

Som ny eller erfaren leder kan der opstå mange forskellige udfordringer gennem tiden. Det er svært at stå alene med mange af disse opgaver og problemstillinger. Derfor er det også en fordel at have en givende sparringspartner.


På et teamleder kursus hos mig kan du få mere indsigt i forskellige aspekter, når det kommer til at være leder. Det kan eksempelvis være kommunikation, roller og normer i et team, konflikthåndtering, ledelsesstil, risikostyring, interessentstyring og så videre.

Faglitteratur om ledelse

Min bog 'Organisation og mennesker' er en af Danmarks mest solgte lærebøger om ledelse og organisation.


Bogen findes både på dansk og engelsk

Organisation og ledelse benyttes som lærebog på uddannelses-institutioner over hele landet.Udtalelser fra kunder

Peter Klok, projektdirektør Siemens A/S

I mere end fire år har jeg arbejdet tæt sammen med Bjarne Kousholt i forbindelse med udvikling af en projektlederuddannelse, der er skræddersyet til Siemens.

Uddannelsen er et forløb over et halvt år og tager udgangspunkt i Siemens Smart Infrasturctures forretningsgange og projektmodel, hvor fire hold og ca. 50 projektledere indtil nu har deltaget.

Flere projektledere er efterfølgende blevet IPMA certificeret. Bjarne har gennem hele forløbet arbejdet yderst professionelt og fleksibilitet, og jeg kan give ham mine varmeste anbefalinger.

Christian Bjoljahn, projektleder

Tak for inspirerende og konstruktiv undervisning. Det har givet mig en masse gode værktøjer og tankesæt, som jeg kan bruge som projektleder og som medarbejder. Og jeg føler virkelig, at det allerede har kastet en hel masse værdi af sig for mig såvel som for ”mine” projektteams og projektarbejdere. Tak :)

Michael Kristensen, Kvalitetssikringschef  EnviDan A/S

Bjarnes projektlederuddannelse og det bagvedliggende lærebogsmateriale er klart det bedste, jeg er stødt på i min efterhånden lange karriere. 

 

Tag din grundlæggende lederuddannelse i Odense, Ålborg, Århus og København

De fleste ledere har typisk en travl hverdag. Det kan derfor være svært at sætte tid af til at tage en lederuddannelse. Dog behøver du ikke at bruge en masse tid på at rejse land og rige rundt for at udvikle dine evner som leder.

Hos mig kan du nemlig tage en grundlæggende lederuddannelse online. Det vil altså sige, at det er lige meget, om du arbejder i nærheden af Odense, Århus, Aalborg, København eller et andet sted i Danmark. Du har altid mulighed for at styrke din rolle som leder, hvis du deltager i et af mine onlineforløb.

Få hjælp til at navigere i lederrollen

med en ledelsesrådgiver og management konsulent ved din side

Som leder følger der et stort ansvar. For at udfylde rollen som en ansvarlig leder kan der derfor være behov for sparring med en ledelsesrådgiver. Det gør det nemmere for dig at navigere i lederrollen.

Med en management konsulent ved din side får du hjælp og støtte, der er tilpasset netop din situation. Ledelsesrådgivning er for alle ledere uanset niveau, branche og virksomhedsstørrelse.

Føler du, at du har brug for sparring i din hverdag? Så er jeg klar til at hjælpe dig.


Kontakt mig for at høre mere om mine ledelseskurser


Søger du et lederkursus eller en efteruddannelse i ledelse? Så må du meget gerne kontakte mig for at høre mere. Ring til mig på tlf. 40 32 11 94 eller send mig en e-mail på kontakt@researchfirm.dk.


Jeg rådgiver ledere fra Odense, Århus, Aalborg, København samt resten af Fyn, Sjælland og Jylland.

En ledelsescoach har mange talenter

Ledersparring er mit speciale takket være min mangeårige erfaring som leder og management konsulent.

Vælger du mig som din ledelsescoach, kan du få hjælp til mange forskellige ting i din rolle som leder.

Det kan eksempelvis være, at du ønsker hjælp til en akut problemstilling, hvor du ikke kan finde løsningen.

Har du mere brug for sparring i forhold til at lave en strategi for din virksomhed? Så kan jeg også være behjælpelig med dette.

Skal du til at starte egen virksomhed, og mangler du hjælp til forretningsplan, er det ligeledes en af mine kompetencer.

Ledelseskurser i strategi

Efteruddannelse af ledere

Den daglige drift tager tid, og mange får ikke løftet blikket før det er for sent.


Et godt emne til efteruddannelse af ledere er 'det strategiske lederskab'.


Strategi er fastlæggelsen af de grundlæggende langsigtede mål og målsætninger for en organisation samt vedtagelsen af handlemuligheder og fordelingen af ressourcer, der er nødvendige for at gennemføre disse mål.


Som kursusmateriale benytter vi min bog 'Strategisk lederskab i praksis', der er en af de foretrukne lærebøger i strategisk lederskab på landets uddannelsesinstitutioner.


Efteruddannelse er vigtigt - strategisk lederskab ligeså.